GHM Meettechniek BV
Postbus 74
3755 ZH EEMNES
Tel: 035-5380540
Fax: 035-5380541
Email: info@ghm-nl.com
K.v.K.: 31041117
Een nieuwe naam,
             jarenlange ervaring !!
GHM Messtechnik GmbH bundelt de krachten van een viertal gerenommeerde leveranciers van meet- en regelapparatuur. Producten worden enkel en alleen in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd, kortom ®Made in Germany®. GHM staat voor de uitdaging de individuele successen van deze drie fabrieken te combineren en te verbeteren. Het nieuwe bedrijf bundelt alle goede zaken tot ťťn sterk geheel om aan de wensen van de veeleisende industrie te kunnen voldoen.

Welke productie- en ontwikkelingscentra behoren tot GHM Messtechnik GmbH?


Greisinger Electronic GmbH, startte zoīn 30 jaar geleden de productie van hoogwaardige sensoren in het Beierse Regenstauf nabij Regensburg. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige producent van handmeetinstrumenten, dataloggers, aanwijzingen en regelaars maar ook meetversterkers, voor vele parameters. Ook produceert men een uitgebreid assortiment (industriŽle) temperatuursensoren.


Honsberg Instruments GmbH, gevestigd in het Duitse Remscheid, geniet al vele jaren bekendheid als vooraanstaand producent van instrumenten voor het meten en bewaken van doorstroming, niveau, temperatuur en druk. Producten uit het veel omvattende programma worden toegepast in zoal,(afval) waterzuiveringen, dieselmotoren, compressoren, koeltechniek, bouwmachines maar ook in de papier- en drukmachines.


Martens Elektronic GmbH, gevestigd vlakbij het Duitse Hamburg, produceert al meer dan 20 jaar industriŽle elektronica als veldinstrumentatie, meetversterkers, scheidingsversterkers, aanwijsinstrumenten en schakel- en bewakingsinstrumenten. Daarnaast biedt het een zeer uitgebeid productenaanbod op het gebied van proces-instrumentatie voor de parameters, niveau, doorstroming, pH/redox en geleidbaarheid.


Imtron Messtechnik GmbH, gevestigd in Owingen, is ontstaan uit een ingenieusbureau en is nu een gerenommeerde toeleverancier van meettechnische componenten en systemen voor industiŽle toepassingen in ontwikkeling, productie en het testen van systemen. De hard- en software, van de signaalconditionerings- en meetgegevensregistratiesytemen, worden in zowel stationaire als mobiele testopstellingen ingezet. Dit is niet alleen in de automobielindustie maar ook bij de machinebouw en bij de bewaking van de energieopwekking in zonne-energie en windparken.


Door de fusie van deze vier bedrijven ontstaat voor u een zeer uitgebreide keuze op het gebied van:
Home
GHM Internationaal
Contact
Nieuws
Valco
Simex
Key Instruments
Madison Company
Vertegenwoordigingen
GHM Productiecentra
ghm4002005.jpg ghm4002004.jpg ghm4002003.jpg ghm4002002.jpg