GHM Meettechniek BV
Postbus 74
3755 ZH EEMNES
Tel: 035-5380540
Fax: 035-5380541
Email: info@ghm-nl.com
K.v.K.: 31041117
Een nieuwe naam,
             jarenlange ervaring !!
Home
GHM Internationaal
Contact
Nieuws
Vertegenwoordigingen
Greisinger Electronic
Honsberg Instruments
Martens Elektronik
Imtron Messtechnik
GHM Productiecentra
Onze belangrijkste buitenlandse partner is het Italiaanse Val.co. Al vele jaren onderhoudt de Honsberg fabriek daar een zeer innige relatie mee en is niet alleen toeleverancier maar ook het exclusieve verkooppunt voor ItaliŽ. Voor ons is het al vele jaren toelerancier van vlotter niveauschakelaars en meetinstrumenten; hun specialisatie. Al meer dan 30 jaar is het bedrijf daarmee uiterst succesvol, niet alleen op de Italiaanse markt, maar de laatste jaren ook meer en meer op de Europese markt.

Men produceert deze instrumenten in een groot aantal uitvoeringen, afmetingen en materialen waaronder kunststoffen als PVC, PVDF en PP maar ook in edelstaal 316.

Met de naaststaande link kunt u een kijkje nemen op de website van Val.co. Wilt u meer informatie dan kunt u natuurlijk ook met ons kontakt opnemen.
Op deze pagina treft u meer informatie over de buitenlandse partners van GHM Meettechniek BV. Met al deze bedrijven onderhouden wij al vele jaren contacten en we kunnen deze producten van harte aanbevelen. Het is dan ook een welkome aanvulling op ons leveringsprogramma.
Het Amerikaanse Key Instruments ontwikkelt, produceert een zeer compleet programma, tolvlotter, doorstromingsmeters. De Honsberg fabriek voert al vele jaren de kunststof (acryl) uitvoering in hun programma. De overige meters uit het zeer uitgebreide assortiment leveren wij direct uit de USA. Hierdoor bieden wij niet alleen een zeer uitgebreid assortiment kunststof meters, maar kunnen wij u ook van dienst zijn voor de meters met een glazen meetbuis die in een metalen frame zijn gevat. Het spreekt wel haast voorzich dat al deze meters met en zonder instelventiel kunnen worden geleverd. Naast de vele standaard meters biedt men ook mogelijkheden om instrumenten geheel naar uw wensen samen te stellen.

Key Instruments behoort al vele jaren tot de selecte groep van zeer betrouwbare leveranciers van Honsberg. Met de naaststaande link kunt u een kijkje nemen op hun website. Ook kunt u ons kontakteren voor meer informatie.
Simex is onze Poolse producent van industiŽle elctronica. De producten worden gekemerkt door hun eenvoudige bediening, uitstekende kwaliteit en laag prijsniveau. Met name de zogenaamde dataloggers, die men in een 1, 4 en 8 kanaal uitvoering kan leveren, zijn zeer kompakt, hebben vele mogelijkheden en bieden daarom talrijke voordelen. Ook heeft men een groot aantal aanwijsinstrumenten met een pulsingang die direct aan de doorstromingsmeters kunnen worden aangesloten. Men kent niet alleen vele aanwijzingen maar ook instrumenten met alarmen of om vloeistofhoevelheden uit te meten (batchcontrollers).

Het Simex-programma is zeker de moeite waard, bezoek via de naast geplaatste link de website of vraag via ons informatie aan!
Het Amerikaanse Madison Company is naast Valco partner voor vlotter niveauschakelaars en meetinstumenten. U zult waarschijnlijk denken: vreemd twee leveranciers van hetzelfde product. Toch is het product van Madison zeer succesvol!! Met name op het gebied van horizontale vlotterschakelaars, die worden veelal direct in de zijwand van een tank of vat gemonteerd, heeft men een unieke constructie. Hierdoor ontstaat er, in geval van een edelstaal uitvoering, niet alleen een zeer sterke vlotter en constructie maar ook nog een schakelaar met zeer kompakte afmetingen en een hoge betrouwbaarheid. Dit blijkt voor met name vele machinebouwers zeer belangrijke koopargumenten te zijn.
Andere belangrijke voordelen die deze Amerikaanse producent biedt zijn een groot aantal toelatingen en certificaten specifiek voor de Amerikaanse markt (UL, CSA) maar ook de standaard NPT schroefdraad aansluitingen kunnen een groot voordeel bieden.

Meer informatie over de producten van deze leverancier sturen wij u graag toe, maar u kunt ook met de naaststaande link hun website bezoeken.
ghm4003005.jpg ghm4003004.jpg ghm4003003.gif ghm4003001.gif